Műsoraink

Relax 97

Aki imád korán kelni, vagy akinél korán indul a munka és szereti a zenei különlegességeket, annak a Relax 97 az egyik kedvence lesz 05:00-06:30 között. Másfél óra reggeli feltöltődés a munkakezdés idejére.

Latte

Minden rádiónak meg van a saját reggeli Circus Maximus-ként funkcionáló műsora. A Rádió 97-en ez a LATTE nevet kapta. Bízunk benne, hogy méltó indítása lesz a napnak, megalapozva a jó hangulatot. Pár dologban szakítunk a bevált sémákkal, mivel lesznek olyan reggelek, ahol csak a csajok vezetnek műsort. Két nő a stúdióban… el tudod képzelni? Sőt vendég műsorvezetőink is lesznek a környékből, akiket már lehet, hogy hallottatok más városokban.

A hallgatókat abszolút szeretnénk bevonni az adásba, hiszen ha készítünk valamit, azzal szeretnénk a célközönséget elérni, hogy a sajátjának érezhesse azt. Olyan műsort gyártani, ami mindenkinek tetszik, szerintem lehetetlen, de nem is ez a célunk. Mi beletesszük részünkről mindazt, amit kell. A döntés joga pedig a hallgatóké, mint mindig. A rádió igazi küldetése úgy gondolom, hogy helyivé tegye azokat az aktualitásokat, amelyek egyébként is a köztudatban vannak, de nincs olyan fórum, ahol ezt tényleg ki lehet beszélni. Reggeli műsorunk a LATTE tökéletes hely lehet akár komoly, akár komolytalan témák kibeszélésére egy forró reggeli ital mellett, megmutatva annak vélt vagy valós mondanivalóját. Mindenki hozzászólhat az adáshoz Facebookon, de igazából mi mindig az élő szónak örülünk a legjobban. Úgyhogy kedves Rádió 97 hallgatók, csinálhatunk egy hangulatos reggeli műsort együtt és a végén röhögjünk egy jót, hogy „Te jó ég, ez mekkora volt”.  Tehát ne feledjétek: LATTE! Minden hétköznap 6:30-tól 9:30-ig.

Korzó 97

A reggeli pörgés után a hallgatóknak adni kell egy kis időt, hogy feldolgozzák a történteket. 9:30-10:00 óra között, fél óra reklámmentes zenei összeállítással várunk mindenkit. Azután egy virtuális sétára invitáljuk azokat, akik szeretik a jó zenét és közben nem akarnak lemaradni a világ eseményeiről. Mindezt persze könnyedén tálalva adjuk elő. A Korzó 97!  című műsorunk sokaknak lesz jó munkatársa. Ez a műsor 09:30-tól 14:00 óráig tart.

Extra 97

Korzó 97-t követi az Extra 97!, amely 14:00-16:00 között lesz hallható. Két óra zene, melyben az egyik órában minden délután mixeket lehet hallani, elsősorban ismert környékbeli lemezlovasok prezentálásában. Nekünk mindig a helyi a fontos. De természetesen TOP dj-k és világsztárok mixeit is pörgetjük, hiszen nem messze tőlünk Kecelre a világsztárok anno szinte hazajártak, úgyhogy miért ne? Óriási öröm, hogy sok ifjú tehetség küldött már mixet így van miből válogatni bőven. Állandó lemezlovasaink mellet nekik is biztosítunk bemutatkozási lehetőséget.

Play 97

Az Extra 97! után egy zenei újdonságokat felsorakoztató műsor lesz, melynek a Play 97! nevet adtuk.

Zene pláza

Magyar zenében sem lesz hiány, hiszen minden nap sugározzuk a Zene pláza című műsorunkat. Ebben az órában csak és kizárólag hazai előadók hallhatóak.

City 97

Night 97

Weekend 97

Régi, de jó

Vasárnap  a „Régi, de jó” című műsor, benne a „Sztárportré” hetente frissülő adásai lesznek Molnár Szabival.